Znamke za menjavo - spletni album Picasa (Stamps for exchange - Web album Picasa)

Sonjine znamke za menjavo
(Sonja's stamps for exchange): 

Urškine znamke za menjavo
(Urska's stamps for exchange): 

ponedeljek, 30. november 2009

Posebna osebna znamka


Čas je za novo objavo - skrajni čas. Skrajni čas je tudi, da napišem par besed o eni prav posebni znamki. :-) Pri kateri sem imela prste vmes tudi jaz - vsaj v začetni idejni fazi. Vsak, ki me vsaj malo pozna, ve tudi da zbiram znamke.
Tako tudi v službi tu in tam poslušajo moje monologe o znamkah (predvsem v smislu, kako škoda je, ker se na različne kuverte - predvsem službene dajejo tisti strojni žigi in strojne nalepke - beda).
Skratka... V službi smo ob Evropskem letu ustvarjalnosti in inovativnosti izdali posebno osebno znamko (žal Pošta Slovenije za kaj takega ni imela posluha...).

Evo še naša lepotica. :-)


p.s.: Predlogo za znamko je pripravil akademski slikar Bojan Jurc, avtor akromina na znamki pa je izr. prof. dr. Borut Likar - direktor Inštituta za inovativnost in tehnologijo. Akronim: Največja inovacija prihodnosti bo sprememba nas samih. (B. Likar)
p.s.2: Škoda, da Pošta Slovenije ne sledi tako pomembnim dogodkom kot so npr. Evropska leta. Letošnje leto je Evropsko leto ustvarjalnosti in inovativnosti; Evropsko leto 2010 pa je leto boja proti revščini in socialni izključenosti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar