Znamke za menjavo - spletni album Picasa (Stamps for exchange - Web album Picasa)

Sonjine znamke za menjavo
(Sonja's stamps for exchange): 

Urškine znamke za menjavo
(Urska's stamps for exchange): 

sobota, 23. maj 2009

Uspešne menjave 1

Lep pozdrav!

Malo se oglašam, da se pohvalim... :-) S sestro sva v teh dveh mesecih od zadnje objave naredili kar lepo število menjav. Vsaka ima svojo zbirko in iz začetnih ca. 900 znamk (ob zadnji objavi na Blogu), sva sedaj prišli že čez 2000 znamk na posamezno zbirko - lepa številka, a ne? :-)

Pohvaliva se pa lahko tudi s tem, da sva uspešno izvedli mednarodno menjavo - Čile. Sestra je na nekem forumu našla enega gospoda iz Čila; njemu sva potem poslali 100 znamk (vsaka 50 - večinoma slovenskih) in jih prav toliko (če ne še eveč) tudi dobili nazaj (predvsem iz Čila).

V teku je že nekaj novih dogovorov o menjavi - upam, da bodo vse uspešne.

Uspešno tudi "vcepljava" v zavesti ljudi, da znamke obstajajo zato, da se jih dejansko prilepi na kuverto / razglednico... nekje bo namreč nek filatelist tega izredno vesel. :-)

Še ena pomembna zadevca pa je to, da sva s sestro obiskali Mednarodni sejem zbirateljstva - Collecta, ki potekal med 27. in 29. marcem 2009 na Gospodarskem razstavišču. Prav fletno je bilo - predvsem pa je bilo rahlo naporno po sejmu, ker sva imeli s sestro oooogrooooommmnnnnoooo znamk za uredit v albume. Ampak je šlo - seveda, da je šlo. :-)

Toliko zaenkrat. Še enkrat pa vas vabimo, da če ima kdorkoli za menjat znamke, da naju kontaktira na mail, ki je naveden v profilu ali pa pustite kakšen komentar. Najine znamke za menjavo so dosegljive na Picasi. :-)

Ni komentarjev:

Objavite komentar